Servicii complete de traduceri in peste 25 de limbi! English

Comanzi simplu si rapid! 0723 916 871 | WhatsApp Chat | office@totaltrad.ro

Din 2007, + 25 de limbi straine

Pretul unei traduceri

Se va stabili in functie de limba in/din care se va realiza traducerea, termenul de predare, numarul de pagini, gradul de dificultate al textului si de domeniul din care face parte traducerea respectiva.

Pretul unei traduceri se stabileste per pagina obtinuta in urma traducerii, pagina insemnand 2.000 de caractere cu spatii. Se taxeaza minim 1 pagina.

Pot fi negociate de comun acord reduceri de pret in functie de numarul de pagini solicitate sau de frecventa cu care apelati la serviciile noastre.

Pentru INTERPRETARIAT tarifarea se face per ora sau per zi si difera in functie de limba din/in care se efectueaza interpretariatul.

Solicita acum o COTATIE DE PRET si veti primi un raspuns in maxim 1 ora.

Satisfactia clientilor este cartea noastra de vizita de aceea ne concentram pe calitatea serviciilor oferite, pe experienta clientului. In cei 14 ani de activitate am format o echipa de traducatori autorizati de Ministerul Justitiei care dincolo de autorizatia de traducator sunt adevarati profesionisti, pasionati de traduceri si foarte disciplinati in respectarea termenelor de predare. Clientii nostri sunt atat persoane fizice cat si companii. Contati pe noi si veti fi placut surprinsi!

Si pentru ca online este mereu simplu chiar daca nu esti din Craiova sau Slatina, te putem ajuta! Trimite-ne un e-mail cu documentul de tradus. Primesti traducerea autorizata pe mail sau curier. Comanzi si platesti online. Chiar e simplu! Pentru orice intrebari, contacteaza-ne! 0723 916 871