Servicii complete de traduceri in peste 25 de limbi! English

Comanzi simplu si rapid! 0723 916 871 | WhatsApp Chat | office@totaltrad.ro

Din 2007, + 25 de limbi straine

Solutii flexibile pentru companii

In cazul in care aveti nevoie frecvent de servicii de traducere sau interpretariat, va invitam sa incheiem un contract de prestari servicii prin care va putem oferi un produs perfect adaptat cerintelor companiei dumneavoastra. Avantajele semnarii unui astfel de contract sunt urmatoarele:

-Reduceri fata de pretul de lista

-Tarife fixe pe toata durata contractului

-Prioritate in executarea comenzilor

-Conditii de plata conform politicii companiei dumneavoastra

-Confidentialiate garantata prin contract

-Reproducerea in materie de grafica a documentelor dumneavoastra

-Traduceri de calitate la un pret corect

Satisfactia clientilor este cartea noastra de vizita de aceea ne concentram pe calitatea serviciilor oferite, pe experienta clientului. In cei 14 ani de activitate am format o echipa de traducatori autorizati de Ministerul Justitiei care dincolo de autorizatia de traducator sunt adevarati profesionisti, pasionati de traduceri si foarte disciplinati in respectarea termenelor de predare. Clientii nostri sunt atat persoane fizice cat si companii. Contati pe noi si veti fi placut surprinsi!

Si pentru ca online este mereu simplu chiar daca nu esti din Craiova sau Slatina, te putem ajuta! Trimite-ne un e-mail cu documentul de tradus. Primesti traducerea autorizata pe mail sau curier. Comanzi si platesti online. Chiar e simplu! Pentru orice intrebari, contacteaza-ne! 0723 916 871