Servicii complete de traduceri in peste 25 de limbi! English

Comanzi simplu si rapid! 0723 916 871 | WhatsApp Chat | office@totaltrad.ro

Din 2007, + 25 de limbi straine

Traduceri Craiova

TRADUCERI SIMPLE CRAIOVA

Agentie de traduceri CraiovaTraduceri transmise prin e-mail, care nu necesita semnatura si stampila traducatorului autorizat. Sunt lucrate de traducatori autorizati cu atentie si responsabilitate. Astfel de traduceri sunt: brosuri, texte pentru site-uri, contracte, documente tehnice si de marketing.

TRADUCERI URGENTE CRAIOVA

Contati pe noi si atunci cand sunteti presati de timp!

Traduceri urgenta CraiovaEfectuam traduceri autorizate, traduceri legalizate în regim de urgenta. Predarea acestora se va face in cateva ore in functie de numarul de pagini solicitat.

TRADUCERI AUTORIZATE CRAIOVA

traduceri autorizate si legalizate CraiovaTraduceri autorizate efectuate de traducatori autorizati de Ministerul Justitiei cu experienta de peste 10 ani in traduceri. Toate traducerile autorizate sunt certificate prin stampila si semnatura traducatorului autorizat la finalul traducerii. TotalTrad ofera traduceri autorizate Craiova in/din urmatoarele limbi: engleza, franceza, spaniola, italiana, germana, portugheza, greaca, rusa, araba, turca, olandeza, maghiara, sarba, ceha, bulgara, croata, slovena, ucraineana, polona, suedeza, slovaca, daneza, ebraica, lituaniana, finlandeza, albaneza, chineza, norvegiana.

Pretul unei traduceri autorizate include:

 • Consiliere gratuita
 • Traducerea documentelor de catre un traducator autorizat de Ministerul Justitiei
 • Revizie lingvistica
 • Revizie date-cifre
 • Formatarea documentului conform sursei
 • Aplicare formulei de certificare a traducerii, stampila si semnatura traducatorului

TRADUCERI LEGALIZATE CRAIOVA

birou traduceri CraiovaO traducere legalizata este o traducere efectuata de un traducator autorizat de Ministerul Justitiei a carui semnatura este legalizata de un Notar Public. TotalTrad ofera traduceri legalizate Craiova in/din urmatoarele limbi: engleza, franceza, spaniola, italiana, germana, portugheza, greaca, rusa, araba, turca, olandeza, maghiara, sarba, ceha, bulgara, croata, slovena, ucraineana, polona, suedeza, slovaca, daneza, ebraica, lituaniana, finlandeza, albaneza, chineza, norvegiana.

Pretul unei traduceri legalizate include:

 • Consiliere gratuita
 • Traducerea documentelor de catre un traducator autorizat de Ministerul Justitiei
 • Revizie lingvistica
 • Revizie date-cifre
 • Formatarea documentului conform sursei
 • Pregatirea documentului pentru legalizare conform legislatiei in vigoare
 • Legalizarea traducerii la un notar public din Craiova

Cat dureaza o traducere legalizata in Craiova?

In functie de numarul de pagini al documentului pentru care este necesara traducerea legalizata. Daca vorbim despre un document tipizat de genul unui certificat de nastere, o adeverinta, o diploma acestea pot fi gata in aproximativ 2 ore. In cazul unor documente mai elaborate cum ar fi acte constitutive, situatii financiare, contracte de vanzare-cumparare predarea poate dura 1-2 zile.

Satisfactia clientilor este cartea noastra de vizita de aceea ne concentram pe calitatea serviciilor oferite, pe experienta clientului. In cei 14 ani de activitate am format o echipa de traducatori autorizati de Ministerul Justitiei care dincolo de autorizatia de traducator sunt adevarati profesionisti, pasionati de traduceri si foarte disciplinati in respectarea termenelor de predare. Clientii nostri sunt atat persoane fizice cat si companii. Contati pe noi si veti fi placut surprinsi!

Si pentru ca online este mereu simplu chiar daca nu esti din Craiova sau Slatina, te putem ajuta! Trimite-ne un e-mail cu documentul de tradus. Primesti traducerea autorizata pe mail sau curier. Comanzi si platesti online. Chiar e simplu! Pentru orice intrebari, contacteaza-ne! 0723 916 871