Servicii complete de traduceri in peste 25 de limbi! English

Comanzi simplu si rapid! 0723 916 871 | WhatsApp Chat | office@totaltrad.ro

Din 2007, + 25 de limbi straine

Interpretariat

traduceri-interpretariatAveti nevoie de interpreti profesionisti pentru negocieri sau de interpreti de conferinta? Noi suntem solutia!

TotalTrad raspunde prompt cerintelor dumneavoastra de intepretariat consecutiv si simultan, cu solutii perfect adaptate. Contam pe un numar mare de interpreti profesionisti in diferite orase din tara!

Tipuri de servicii de interpretariat:

Interpretariat consecutiv:

reprezinta o traducere orala a unui discurs, in mod secvential. Vorbitorul expune un fragment in limba sursa, apoi se opreste pentru ca interpretul sa traduca in limba tinta. Acest tip de interpretariat se recomanda pentru evenimente scurte, ce au loc in incaperi mai mici si la care participa un numar restrans de persoane cum ar fi: intalniri de afaceri, conferinte de presa, la Notariat, cabinete de avocatura, la starea civila. Aceasta metoda de interpretariat dubleaza practic timpul de prezentare, insa avantajul constra in faptul ca implica un necesar minim de echipament pentru sonorizare.

Interpretariat simultan (interpretariat de conferinta):

Interpretul traduce in timp real iar acest tip de interpretariat se poate realiza doar cu ajutorul echipamentelor de traducere simultana si a unui sistem de sonorizare. Intotdeauna pentru interpretariatul simultan este necesara prezenta a doi interpreti per cabina, indiferent de durata evenimentului. Fiecare interpret traduce aproximativ 20 de minute apoi face schimb cu colegul de cabina. Se recomanda pentru evenimente de amploare cum ar fi: congrese, seminarii, conferinte, trainig-uri. Avantajul interpretariatului simultan consta in transmiterea imediata a mesajului catre participanti si nu prelungeste durata evenimentului. 

Chouchotage/whispering (la ureche):

Interpretul sta aproape de persoanele straine (1-2 persoane) si traduce simultan cu vorbitorii, in soapta, astfel ceilalti participanti nu sunt deranjati. Nu necesita niciun fel de dotari tehnice. Este modalitatea perfecta de a traduce mesajele catre persoanele care nu participa activ la conversatie.

Interpretariatul de insotire (pentru delegatii sau vizite de lucru)

Numarul de interpreţi necesar pentru fiecare eveniment se stabileste in functie de durata si complexitate. De aceea, este necesara o discutie cu organizatorul evenimentului pentru a va putea propune solutia potrivita pentru evenimentul dumneavoastra. Pentru o oferta personalizata  avem nevoie de urmatoarele detalii:

  • interpretariatdata şi locatia evenimentului
  • domeniul 
  • durata şi structura 
  • combinatia lingvistica 
  • numarul de participanti
  • tipul de interpretariat solicitat 

SOLICITA COTATIE DE PRET!

 

Interpretariat  engleza - Interpretariat italiana - Interpretariat  spaniola- Interpretariat  germana- - Interpretariat  franceza  - Interpretariat  polona -Interpretariat chineza- Interpretariat  rusa - Interpretariat maghiara - Interpretariat turca - Interpretariat bulgara

 

Satisfactia clientilor este cartea noastra de vizita de aceea ne concentram pe calitatea serviciilor oferite, pe experienta clientului. In cei 14 ani de activitate am format o echipa de traducatori autorizati de Ministerul Justitiei care dincolo de autorizatia de traducator sunt adevarati profesionisti, pasionati de traduceri si foarte disciplinati in respectarea termenelor de predare. Clientii nostri sunt atat persoane fizice cat si companii. Contati pe noi si veti fi placut surprinsi!

Si pentru ca online este mereu simplu chiar daca nu esti din Craiova sau Slatina, te putem ajuta! Trimite-ne un e-mail cu documentul de tradus. Primesti traducerea autorizata pe mail sau curier. Comanzi si platesti online. Chiar e simplu! Pentru orice intrebari, contacteaza-ne! 0723 916 871