Servicii complete de traduceri in peste 25 de limbi! English

Comanzi simplu si rapid! 0723 916 871 | WhatsApp Chat | office@totaltrad.ro

Din 2007, + 25 de limbi straine

Birou traduceri autorizate Craiova si Slatina

Contati pe noi si atunci cand sunteti presati de timp!

Traduceri urgente

Nu recomandam sa lasati traducerile pe ultimul moment, insa uneori este posibil ca acest lucru sa fie inevitabil, de aceea echipa  TotalTrad vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra oferindu-va posibilitatea de a efectua traduceri autorizate sau legalizate în regim de urgenta. Predarea acestora se va face în 2-5 ore în functie de numarul de pagini solicitat.  

Traduceri autorizate

Traducerile autorizate sunt traduceri efectuate de un traducator autorizat de Ministerul Justitiei. Acestea poarta la finalul traducerii o formula de certificare, in conformitate cu regulamentul privind traducerile autorizate, precum si stampila si semnatura traducatorului. Prin aplicarea semnaturii si a stampilei traducatorul certifica faptul ca a respectat sensul si intelesul documentului sursa. Efectuam traduceri autorizate specializate:

  • traduceri autorizate juridice
  • traduceri autorizate tehnice
  • traduceri autorizate medicale 
  • traduceri autorizate bancare
  • traduceri autorizate pentru licitatii

Traduceri legalizate

O traducere legalizata este o traducere efectuata de un traducator autorizat de Ministerul Justitiei care ulterior este legalizata de un Notar Public. Legalizarea traducerii, reprezinta de fapt legalizarea semnaturii traducatorului autorizat.

Pentru ca o traducere sa se poata legaliza notarial, actul dupa care se efectueaza traducerea, trebuie sa fie: 

  1. Original emis de o Institutie de Stat
  2. Autentic emis de un Birou Notarial
  3. Copie legalizata/ cu dare de data certa efectuata de un Birou Notarial
  4. Copie certificata de catre Institutia Publica care a eliberat actul. 

Daca documentul  a carui traducere se solicita nu se incadreaza in una din categoriile mentionate mai sus, atunci astfel de inscrisuri pot fi traduse numai sub semnatura traducatorului. 

Traducerile efectuate dupa actele sub semnatură privata (contracte de munca, facturi fiscale, adeverinte, recomandari etc) sau documente emise in format electronic nu se pot legaliza.

Pe un act sub semnatura privata nu este relevanta prezenta unei stampile si ramane in categoria acestui tip de acte chiar daca provine de la o societate comerciala, fundatie, asociatie etc. 

Nu se poate legaliza semnatura interpretului si traducatorului autorizat daca inscrisul prezentat spre traducere, infatisat notarului public, este in copie simpla.

Traduceri specializate

Traducerile specializate au un grad de dificultate mai ridicat insa pentru traducatorii TotalTrad acest lucru nu reprezinta o problema. In continuare va prezentam principalele domenii specializate din care am efectuat traduceri precum si tipuri de inscrisuri: 

TRADUCERI JURIDICE - acte constitutive, certificate constatatoare, legi si regulamente, rapoarte judiciare, scrisori de credit, acorduri de confidentialitate, rapoarte de expertiza, certificate şi declaratii, diverse contracte: vanzare-cumparare, contracte prestari servicii, leasing, procuri si consimtaminte, etc. 

TRADUCERI TEHNICE  - specificatii tehnice, certificate de garantie, manuale de instalare, manuale de utilizare, instructiuni de intretinere, caiete de sarcini, studii de fezabilitate, brosuri etc

TRADUCERI DE MARKETING SI RESURSE UMANE  - regulamente interne ale societatilor, CV-uri profesionale, studii de piata, proiecte de infiintare, brosuri de prezentare, cursuri pentru angajati, texte site-uri etc.

TRADUCERI ECONOMICE SI FINANCIARE - bilanturi contabile, situatii financiare, Rapoarte anuale, documente pentru licitatii, Proiecte de finantare, planuri de afaceri, contracte de credit si de asigurare, documentatii contabile etc

TRADUCERI MEDICALE SI FARMACEUTICE - informatii clinice, descrieri medicale, articole de specialitate, manuale de instructiuni pentru diverse echipamente medicale, prospecte, documente de spitalizare etc. 

Va oferim traduceri specializate din/in urmatoarele limbi : engleza, franceza, italiana, spaniola, germana, turca, greaca, portugheza, olandeza japoneza, suedeza, norvegiana, rusa, ucraineana, bulgara, araba, albaneza, ceha, maghiara, alte limbi rare. Contactati-ne pentru traduceri Craiova, traduceri Slatina.

Livrarea documentelor: La cererea clientului asiguram livrarea prin curier oriunde în tara. Trimiteti documentaţia de tradus pe mail şi primiti în maxim 1 ora o COTATIE DE PRET !

Satisfactia clientilor este cartea noastra de vizita de aceea ne concentram pe calitatea serviciilor oferite, pe experienta clientului. In cei 14 ani de activitate am format o echipa de traducatori autorizati de Ministerul Justitiei care dincolo de autorizatia de traducator sunt adevarati profesionisti, pasionati de traduceri si foarte disciplinati in respectarea termenelor de predare. Clientii nostri sunt atat persoane fizice cat si companii. Contati pe noi si veti fi placut surprinsi!

Si pentru ca online este mereu simplu chiar daca nu esti din Craiova sau Slatina, te putem ajuta! Trimite-ne un e-mail cu documentul de tradus. Primesti traducerea autorizata pe mail sau curier. Comanzi si platesti online. Chiar e simplu! Pentru orice intrebari, contacteaza-ne! 0723 916 871